Wijn, dessert en kaas: een evidentie?

alleen blijde gezichten!
nog even overleggen
nieuwsgierig naar de eerste wijn… Wat zegt de infofiche?
om te beginnen: een Pinot Gris uit de Elzas
Mark en Caroline gidsen ons door de wereld van wijn en dessert
3 exquise dessertjes van de vroegere chef-patissier, Joost Arijs, van het Hof Van Cleve…
Matcha (biscuit met groene thee, citruscoulis…) met Jurançon, Domaine Cahaupé, Boléro 2016
Mille-feuille van gekarameliseerde appels…
met Gaillac, Les secrets doux, Chàteau Palvié 2014
Pure chocolat met Maury, Domaine Pouderoux, Vendange Mise Tardive 2012
bij de blauwe kaas: een Vin de Paille, een Macvin of liever een Maury?
bij de oude Pecorino past een zoet wijntje uit Veneto dan wel eentje uit Friuli!
kaas en aangepaste wijn: een delicate keuze!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *