De voorzitter maakt met Caroline van Hof ter Meyghem de laatste afspraken
Onthaal: bij een glas champagne (Vranken) worden de recentste nieuwtjes uitgewisseld
In afwachting van het eerste degustatiebordje …
Welke wijn zou worden geserveerd?
De wine and food degustatie was terug een schot in de roos:
een volle zaal!
Lopez de Haro en Côte de Brouilly …
Voor onze leden pasten beide wijnen bij het voorgerechtje
Genoelselderen en een witte Chateau Neuf du Pape:
2 verrassingen bij het gerechtje: zeetong en zalm
Alleen maar tevreden en lachende gezichten … Ondertussen waren de
wijnen Gigondas en Spätburgunder “gesavoureerd” bij het speenvarken …
Hongaarse Tokay … een heerlijk aroma en volle smaak in de mond …
Een waardige afsluiter voor bij het dessert
Nog wat nakeuvelen bij een glas Tokay en een koffie …
En tot slot een overheerlijk dessert … Voor elk wat wils!