Hoe wordt men lid?

“Toegetreden lid” wordt men door

  • een mailtje te sturen naar het contactadres van de VZW, met vermelding van naam, voornaam, telefoonnummer en adres, met de vraag om toegetreden lid te worden,
  • het jaarlijks lidgeld te betalen (70,00 euro).

Dan kan men deel nemen aan de verschillende degustaties (mits 25,00 euro per degustatie of 45,00 euro, indien je geen lidgeld hebt betaald).

Er zijn een vijftal degustaties per jaar over een interessant (wijn)onderwerp met een deskundige spreker en per degustatie worden er een 8-tal wijnen geproefd met bijhorende hapjes…

De degustaties gaan normalerwijs door in de zaal Mariakring (achter de grote kerk in Dendermonde, O. L. Vr. Kerkplein) op een vrijdagavond van 20.00 uur tot ongeveer 23.00 uur (er is een grote parking.)

Om lid te worden of te blijven volstaat het om 70 € per persoon over te schrijven op het rekeningnummer BE 30 7370 2531 3811 van Vinosi VZW met als vermelding: “Lidgeld(en) Vinosi (werkjaar) voor … (naam van lid/leden)” vỏỏr 15 augustus.


Enkele weken voor elke degustatie ontvang je een bericht met de nodige gegevens over de volgende degustatie (onderwerp, spreker, plaats…).

Contactadres:

Erik Huyghe (secretaris Vinosi)

tel. 0477/47 09 58

email: secretaris@vinosi.be