Belgische wijnen, wijn in België: een schatkamer!

Het bestuur van Vinosi nodigt iedereen uit op de volgende degustatie “Belgische wijnen, wijn in België: een schatkamer!” op vrijdag 4 oktober 2019 om 20.00 uur in de zaal Mariakring in Dendermonde.

Voor deze avond doen we beroep op Filip Salmon.

Volgens Filip is België zeker een wijnland: “Hierbij gaat het niet enkel om Belgische wijn, want ons land is een schatkamer als het over wijn gaat; de hele wereld ligt hier voor het proeven!”.

Filip zegt van zichzelf: “In mijn vrije tijd ben ik geobsedeerd door lekker eten en drinken. Wijn is mijn grootste dada – maar lekker eten en daar uren over of mee bezig zijn evengoed…”

Filip schrijft over food & wine voor kranten en magazines. Hij is auteur van een drietal boeken:

– “Wijn genieten, ontdekken en proeven in België”
– “De beste wijnhandels in Vlaanderen”
– “Vlaamse foodies”

Met andere woorden… Het wordt een avond waarbij de wijnwereld in ons land centraal staat, (waaronder de Belgische wijn), maar ook heel wat culinaire aspecten aan bod komen.

U betaalt als lid 25 € en als niet-lid 40 € voor deze activiteit.

Inschrijven kan op rekeningnummer BE30 7370 2531 3811 van Vinosi, Kruisbeeldstraat 206, 9220 Hamme met als vermelding “Wijn in Belgie voor … perso(o)n(en)”. U kan inschrijven tot uiterlijk 20 september 2019. Uw betaling geldt als inschrijving.

Belangrijk: graag uw 6-delige proefglazenset meebrengen naar de degustatie. Aan de niet-leden wordt voor de gelegenheid een proefset uitgeleend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *