Activiteiten 2017 – 2018

Beste Vinosileden, vrienden, sympathisanten,

Nu de zomervakantie naar haar einde loopt willen wij jullie het programma van ons volgend werkjaar voorstellen. We hebben het zo gevarieerd mogelijk willen maken, met vijf boeiende vrijdagavondactiviteiten van oktober 2017 tot juni 2018.

6 oktober 2017: “Klimaatopwarming en wijnbouw” –  André Van der Elst, eminent wijnkenner en lesgever aan de Vlaamse Wijnacademie

15 december 2017: “‘Gala in Hof ter Meyghem”– Onze klassieker rond Eindejaar. Na het succes van deze formule vorige jaren, en op vraag van vele leden wilden wij ook dit jaar een culinair hoogstandje organiseren, opnieuw in ‘Hof ter Meyghem’ in Appels-Dendermonde. Een absolute must!

23 februari 2018:  “Premiers Crus van de Bourgogne” – Vorige jaren verkenden we steeds een Franse wijnstreek, en ook dit jaar houden we de traditie in stand. Patrick Belon, leidt ons dit jaar rond in de Bourgogne, een wijnregio bekend om zijn verfijnde Pinot Noir wijnen.

27 april 2018:  “Wijncontinent Australië” – Simonne Wellekens

14 juni 2018:  “De rosé: een comparatieve studie – Zoals gewoonlijk een afsluiter met zicht op de vakantie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *