Activiteiten 2010 – 2011

ACTIVITEITEN 2010 – 2011 

  • 01 oktober 2010: “Biowijnen  puur natuur?”  presentatie met aansluitend degustatie door wijnkenner Hans Dusselier; een verhelderende uiteenzetting over alles wat u al-lang over natuurlijke wijnen wou weten. Wat is nu precies het verschil tussen biowijnen, biodynamische wijnen en natuurlijke wijnen? Een antwoord op al uw vragen!
  • 17 december 2010: “Wijn en wild op tafel” – gezien de enthousiaste reacties op onze wijn- en wilddegustatie van vorig werkjaar in restaurant ‘De Snuiver’ te Denderbelle, wilden wij onze leden ook dit jaar dit culinaire hoogstandje laten beleven. Een jaarlijkse absolute must!
  • 11 februari 2011: Giro d’Italia’ – een hartverwarmende rondrit door de rijke regio’s van wijnland Italië. Het derde luik in onze Zuid-Europese wijnreis die ooit begon met de verkenning van Portugal, en vorig jaar een sterk gewaardeerd vervolg kreeg met de ‘Vuelta de Espana’. Zeker niet te missen!
     
  • 01 april 2011: “Côtes de Beaune/Côtes de Nuits’– Wijnjournalist Alain Bloeykens (van ‘Het Nieuwsblad’) en bezieler van ‘MEGAVINO’, hét wijnevenement van het najaar, verkent met ons de topwijnen van de Bourgognestreek. Een uitgelezen gids op deze exclusieve wijntrip! En neen, dit is geen aprilvis!
  • 17 juni 2011 :“Zomerse wijnen rond de barbecue …”. Zoals gewoonlijk een afsluiter met zicht op de vakantie: hoe combineer ik diverse barbecuegerechten met kwalitatieve zomerwijnen? Een overzicht van mogelijke combinaties – met praktijkgerichte oefeningen, uiteraard.

 

Om lid te worden voor dit werkjaar volstaat het om 50 € per persoon over te schrijven op ons rekeningnummer 737-0253138-11 met als vermelding: “Lidgeld(en) Vinosi 2010-2011 voor … (naam van lid/leden)” vỏỏr 1 september e.k. Voor de persoonsgegevens van nieuwe leden of voor gegevenswijzigingen van leden van vorig jaar ligt op de eerste activiteit een formulier klaar dat kan ingevuld worden ter plaatse.

Per activiteit sturen wij dan een aantal weken vooraf nog een mail of brief met de concrete afspraken rond tijd en plaats van samenkomst voor de degustatie.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *