Activiteiten 2009 – 2010

  • 6 oktober 2009: “Wijn en chocolade” – presentatie met aansluitend degustatie door wijnkenner Bart Van Boven; een verrassende, maar zeer smaakvolle (!) combinatie van twee van de edelste culinaire producten. Een eigenzinnige start!
  • 18 december 2009: “Wijn en wild op tafel” – gezien de enthousiaste reacties op onze wijn- en wilddegustatie van vorig werkjaar in restaurant ‘De Snuiver’ te Denderbelle, wilden wij onze leden ook dit jaar dit culinaire hoogstandje laten beleven. Een absolute must!
  • 5 februari 2010: “Linkeroever/Rechteroever” – Wijnjournalist Alain Bloeykens (van ‘Het Nieuwsblad’) en organisator van ‘MEGAVINO’, hét wijnevenement van het najaar, verkent met ons de Gironde om uitgelezen Bordeauxwijnen te laten proeven.
  • 30 april 2010: “De Ronde van Spanje” – Luc en Dirk fietsen met ons dwars door wijnland Spanje, met als finale een proefrit door de Sherrystreek. Werken aan onze conditie dus!
  • 18 juni 2010 (o.v.): “Een Vlaamse wijnboer uit Frankrijk vertelt…” – Wijnbouwer Stefan Massart gunt ons een blik achter de schermen van zijn bedrijf en put uit zijn eigen rijke ervaring een boeiend verhaal – met degustatie achteraf, uiteraard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *